KÜ Sudan'da Fuara Katıldı

KÜ Sudan

Sudan'ın başkenti Hartum'da düzenlenen Sudan Türk Üniversiteleri İşbirliği Forumu ve Eğitim Fuarında, Kırıkkale Üniversitesini Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış temsil etti.

ÇKÜ SUDAN İŞBİRLİĞİ

Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Sudan Yükseköğretim Bakanlığı’nın işbirliği ile 12-14 Ocak 2015 tarihlerinde Sudan’ın başkenti Hartum’da düzenlenen etkinliğe TİKA, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Sudan-Türk Eğitim Merkezi ve Yunus Emre Enstitüsü ve  Türkiye’den 20’nin üzerinde Rektör düzeyinde üniversite katıldı. Etkinlikte her iki ülke üniversiteleri arasındaki işbirliği fırsatlarının değerlendirilerek, ortak araştırma projeleri konusunda adımlar atıldı.

MEVLANA TEMALI TANITIM

Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, Sudan’da düzenlenen etkinlikte Kırıkkale Üniversitesini, Mevlana Değişim Programını ve ortak araştırma projelerini ele alan bir sunum gerçekleştirdi. İlginin yoğun olduğu etkinlikte Kırıkkale Üniversitesi ile Sudan’da bulunan üniversiteler arasında 11 adet Mevlana Değişim Programı Anlaşması ve 11 adet de İkili İşbirliği Anlaşmaları imzalandı.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok